the shaklee difference

the shaklee difference

Thursday, 3 September 2015

SEPTEMBER PROMOSI ESP-ENERGIZING SOY PROTEIN



ESP MEMANG PILIHAN RAMAI DILUAR SANA,BAIK UNTUK KESIHATAN & KECANTIKKAN WAJAH,UNTUK TURUN BERAT BADAN,KEHAMILAN MAHUPUN UNTUK KESIHATAN TUBUH.PILHAN PARA WANITA MAHUPUN LELAKI.

Shaklee menawarkan promosi ESP untuk anda2 diluar sana.. hanya bulan ini sahaja tau.Tahun depan baru ada balik promosi ini..So,apa lagi..meh grab..BELI 6 BOTOL DAPAT FREE 1 BOTOL..FREE MEMBERSHIP LAGI..BOLEH TAHAN SAMPAI TAHUN DEPAN..kalau nak beli satu-satu pun boleh.HARGA TERBAIK DARI NANA..

FEEL FREE CONTACT NANA 

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 012-2437301
email : dia_green69@yahoo.com


Saturday, 29 August 2015

KEPERCAYAAN KEPADA PRODUK SHAKLEE












Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 011-12810277
email : dia_green69@yahoo.com 

Saturday, 25 July 2015

HERBLAX SHAKLEE BANTU SEMASA RAYA!!!


Ini lah pembantu masalah buangan nana..lagi2 semasa musim raya ni.turun naik kereta pi rumah saudara beraya.Nak tak nak kene la jamah sikit kan apa yang mereka hidang.

So,rahsia nana kekal rasa sihat dan tak sebu perut adalah dengan mengambil 2-4 biji setiap malam sebelum tidur.

Nak tahu kesan dia macam mana? Harus la cuba.gerenti tak meyesal punya.insyaAllah.





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di: sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 012-2437301
email : dia_green69@yahoo.com

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Thursday, 23 July 2015

PIZZA BY NANA

Raya dah masuk hari ke tujuh.. disebabkan semalam baru balik dari KL & Kuantan.So,hari ni masak guna barang apa yang ada je kat rumah.

Nak makan nasi macam tak je..so,decide buat pizza for the first time! sesudah google2,youtube2 resepi pizza,terhasil lah Pizza By Nana..

Resepi mudah dan ringkas..Sila telan air liur.hihi

Bahan Doh :
Tepung serbaguna 2 cup
Garam 1 sudu teh 
Gula 1 sudu besar
Yis Segera
Minyak sayuran 1 sudu besar

Bahan Topping:
Sosej
Cendawan
Cili merah
Bawang
Daun sup
Sos Prego Original
Keju Mozarella

Cara :
Yis dicampur gula & 3/4 air suam.Kacau sikit dan biarkan 10 minit sehingga berbuih.Dalam bekas lain,campurkan tepung,minyak,garam.Kemudian campurkan tepung dan yis tadi.Uli sehingga tak lekat kat tangan,boleh tambah tepung sikit.Uli dalam 10 minit-15 minit..Lepas tu ,uli bentuk bulat dan rehatkan doh 1 jam-1 jam setengah.Lepas tu,tumbuk doh untuk keluarkan angin..dan boleh canai.Isi toping ikut selera awak2 le..hihi.bakar selama 15-20 minit ,suhu 200 celcius.Insyallah menjadi..Simple & sedap!





Sunday, 7 June 2015

TOP 10 REASON TO SAY YES TO SHAKLEE





# YES to stay in a healthier life

# YES to be your own boss and buid your own business empire

# YES to live in a lifestyle you choose

# YES to 5 star travel around the world , absolutely free

# YES to spend more time with your loved ones

# YES to fulfill all your dreams

# YES to retire young and retire rich

# YES to inspire more people to live healthier and better lives

# YES to say goodbye to your current stressful and hectic lifestyle 

# YES to unlimited recurring income



Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di: sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 012-2437301
email : dia_green69@yahoo.com

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Wednesday, 3 June 2015

JUNE 2015 PROMOTION !!!






Kini kembali lagi set kembar ni VITAMIN E + VITAMIN C punya promosi.Sangat sesuai untuk anda yang ada masalah kulit untuk konsisten ambil 2 jenis vitamin ni.boleh simpan stok untuk lebih setahun-hampir 2 tahun..

Untuk promosi VITALEA FOR CHILDREN lagi best ,beli 3 free 1..Sesuai untuk anak2 anda atau korang yang tak suka telan vitalea biasa sebab besar,so boleh kunyah2 je..

So apa lagi?Grab today...Feel free contact me dan dapatkan free konsultasi..



Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 012-2437301
email : dia_green69@yahoo.com

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Sunday, 10 May 2015

RINDU APPLE STRUDEL PERTH !!!


LOOK NICE kan...hihi..memang terbaik rasanya..

Nana tahu apple strudel ni pun dari adik nana,time nana gan en suami di perth last month..dia whatsapp nak suh kirim Apple Strudel..Alamak,time tu memang nana tak tahu le mana nak cari.Dia siap send address.Rupa ye Corica Pastries ni dekat je dengan hostel yang nana stay.

Terpikir jugak macam mana nak bawak balik,lepas ke..Bile dah beli baru tahu boleh sebab diorang siap letak dalam kotak macam dalam gambar atas tu..Harga masa nana beli aritu dalam 22$ AUS..

Korang2 kalau pi ke Perth nanti wajib pi beli eyh dan rasa..kalau nak tapaukan untuk nana pun dialu-alukan..haha.. Alamat dia 106 Aberdeen Street,Northbridge, WA http://www.coricapastries.com.au











Wednesday, 6 May 2015

ATV KEMENSAH

Last day cuti en suami aritu,kami masih di KL..so,kakak nana ada ajak join dia dan suami ke Kemensah untuk buat aktiviti ATV.Nana memang lama dah nak cuba,akhirnya tercapai jugak.alhamdulillah.

Memandangkan rumah babah nana pun di AU3 je,so tak ada la keluar rumah awal pun.Jam 9am baru kami ke Kemensah.Sarapan just singgah minum di area kampung otw masuk ke sana.Untuk makluman ada beberapa company jugak yang buat ATV ni,korang boleh pilih mana yang berkenan ye.hihi..Time nana pi ni,kiteorang pilih CeliChalet ye ATV..harga not bad.

Mula2 naik berdebar jugak la..sebab ada cerun gaung.Kene lalu kawasan tinggi ,yelah mana la tahu terbalik..nayo den..hihi..tapi lama2 bawak rasa confident sikit la.Enjoy gambar k. :)








Tuesday, 5 May 2015

PERTH TRIP 2015

Lama tak jenguk blog ni...Rindu nak sharing,tapi kali ni nana nak sharing pasal short trip nana dengan en suami ke PERTH,AUSTRALIA....

Berbunga-bunga hati bila beli tiket nak ke Perth.Yelah tengok tempat orang lain rasanya kan..Nana & en suami beli tiket AirAsia pada bulan febuari hari tu.Dapat harga yang agak rendah jugak la.Perjalanan pun kejap je..dalam 5jam.

Jejak kaki kat Perth Airport time tu pagi dalam jam 6 gitu habis lepas kastam semua la.Cuaca sangat sejuk pagi tu ye.Lebih kurang 13'c..Nana & en suami tak sewa kereta sebab suka nak jalan guna public transport je.Lagi pun dua orang je..kalau yang dah ada anak atau bawak orang tua wajib sewa kereta ok.

Dari international airport kami ke domestik airport,naik free bus je..dalam 10 minit.Then dari sana,kami naik bus terus ke Fremantle.Maha Besar Allah..cantik permandangan kat situ,air laut tak terjejas warna walaupun di area pelabuhan kapal2.Di sana nana & en suami lunch di Cicerello's Fish & Chip restoran.Nana dah memang sah2 pengemar ikan ,so apa lagi order fish n chip la.Rasa ikan,tekstur ikan memang berbeza & sangat sedap.Jangan risau disini halal..(boleh check di website aus halal).Selepas makan,nana & en suami ke fremantle market .Disini banyak jual barang2 art,seni2 gitu..ada jugak kedai jual buah-buahan,sayuran & nuts.Bangunan2 kat sini lebih kepada bangunan lama2.Sebelum nana & en suami ke Perth city,nana singgah jap di E-Shed untuk beli cenderahati.

Nana & en suami stay di Britannia On William St..Bangunan lama yang dijadikan hostel backpacker.Sekitar William St jugak banyak lagi hostel2 backpacker.Tempat ni memang happening malam2.Nana beli barang makan minum dalam bilik dari supermarket IGA di Newcastle St.harga jauh lebih murah dari kedai 24jam macam 7eleven tu.

Ingin lihat kanggaro secara dekat dan beri makan boleh ke Caversham Wildlife Park.Nana & en suami ke sini dengan train dari perth turun di basseden station,dari sana kami naik bus ke Whiteman Park.Kat Caversham ni boleh bermanja-manja dengan kanggaro,koala.& banyak lagi haiwan2 yang tak jumpa kat malaysia..hihi.

Nana & en suami sempat ke Harbour Town Shopping Center.Bershopping le..macam JPO le lebih kurang.Nak beli jangan convert ok..hahaha.

Lepak kat King's Park jugak sangat menenangkan.Angin dingin sampai ke tulang...Lepak 2-3 jam kat situ sambil makan2,layan woo..permandangan lak... MasyAllah.dari sini nampak Swan River,Perth city,kapal terbang turun naik..semua leh nmapak sebab King's Park ni atas bukit.

Budaya kat WA ni memang menyenangkan hati.Semua orang hai hello kat kita.greet kita baik2.Cair hati dibuatnya..Nana share gambar sikit eyh..ENJOY!!!































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...