the shaklee difference

the shaklee difference

Tuesday, 22 August 2017

KIWI BAGUS UNTUK OVUM




"Kiwifruit – small round, full of small black seeds resembling ovaries and testes. Kiwis are one of the richest sources of vitamin C, which protects the sperm from oxidation as well as the DNA in eggs and sperm, making them another great choice for fertility foods. It also contains magnesium, manganese, vitamin E, copper, fibre and potassium. It protects our eyes from macular degeneration, controls our blood sugar (important for PCOS and insulin regulation) and promotes colon health and protects from asthma."

Cuba perhatikan bentuk buah kiwi sama seperti bentuk ovari ..setuju tak..
Sama seperti kebanyakkan buah-buahan lain yang ada bentuk sama seperti organ tubuh manusia..kiwi jugak baik untuk ovari sebenar ye dan dapat menghasilkan ovum yang sihat..

Untuk yang sedang ttc boleh cuba amalkan 2 biji kiwi sehari..insyallah semoga usaha kita diterima Allah Swt ..aminn


BIRTHDAY ADEELA ke 4 !!!


Sempena birthday adeela baru2 ni ..kami semua ke Port Dickson ..

Jemput tengok gambar2 kiteorg ye...














BLOG BERSAWANG HABIS !!!


Lama betul la tak mengupdate blog nana ni.Ini baru la mula nak buka balik sebab berpindah rumah bagai..dari Johor Bahru ke Melaka pulak kite ye..

Nantikan la ye update2 daripada nana nanti..


LUNCH @ KL TOWER


31/12/2016 hari tu alhamdulillah dapat lunch bersama-sama family nana di KL Tower...

Rasa ye last time nana naik masa sekolah rendah...😁
Jom layan gambar orang Kay L tengok KL 😘
























Thursday, 3 September 2015

SEPTEMBER PROMOSI ESP-ENERGIZING SOY PROTEIN



ESP MEMANG PILIHAN RAMAI DILUAR SANA,BAIK UNTUK KESIHATAN & KECANTIKKAN WAJAH,UNTUK TURUN BERAT BADAN,KEHAMILAN MAHUPUN UNTUK KESIHATAN TUBUH.PILHAN PARA WANITA MAHUPUN LELAKI.

Shaklee menawarkan promosi ESP untuk anda2 diluar sana.. hanya bulan ini sahaja tau.Tahun depan baru ada balik promosi ini..So,apa lagi..meh grab..BELI 6 BOTOL DAPAT FREE 1 BOTOL..FREE MEMBERSHIP LAGI..BOLEH TAHAN SAMPAI TAHUN DEPAN..kalau nak beli satu-satu pun boleh.HARGA TERBAIK DARI NANA..

FEEL FREE CONTACT NANA 

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 012-2437301
email : dia_green69@yahoo.com


Saturday, 29 August 2015

KEPERCAYAAN KEPADA PRODUK SHAKLEE












Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 011-12810277
email : dia_green69@yahoo.com 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...