the shaklee difference

the shaklee difference

Thursday, 3 September 2015

SEPTEMBER PROMOSI ESP-ENERGIZING SOY PROTEIN



ESP MEMANG PILIHAN RAMAI DILUAR SANA,BAIK UNTUK KESIHATAN & KECANTIKKAN WAJAH,UNTUK TURUN BERAT BADAN,KEHAMILAN MAHUPUN UNTUK KESIHATAN TUBUH.PILHAN PARA WANITA MAHUPUN LELAKI.

Shaklee menawarkan promosi ESP untuk anda2 diluar sana.. hanya bulan ini sahaja tau.Tahun depan baru ada balik promosi ini..So,apa lagi..meh grab..BELI 6 BOTOL DAPAT FREE 1 BOTOL..FREE MEMBERSHIP LAGI..BOLEH TAHAN SAMPAI TAHUN DEPAN..kalau nak beli satu-satu pun boleh.HARGA TERBAIK DARI NANA..

FEEL FREE CONTACT NANA 

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 012-2437301
email : dia_green69@yahoo.com


Saturday, 29 August 2015

KEPERCAYAAN KEPADA PRODUK SHAKLEE












Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 011-12810277
email : dia_green69@yahoo.com 

Saturday, 25 July 2015

HERBLAX SHAKLEE BANTU SEMASA RAYA!!!


Ini lah pembantu masalah buangan nana..lagi2 semasa musim raya ni.turun naik kereta pi rumah saudara beraya.Nak tak nak kene la jamah sikit kan apa yang mereka hidang.

So,rahsia nana kekal rasa sihat dan tak sebu perut adalah dengan mengambil 2-4 biji setiap malam sebelum tidur.

Nak tahu kesan dia macam mana? Harus la cuba.gerenti tak meyesal punya.insyaAllah.





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di: sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 012-2437301
email : dia_green69@yahoo.com

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Thursday, 23 July 2015

PIZZA BY NANA

Raya dah masuk hari ke tujuh.. disebabkan semalam baru balik dari KL & Kuantan.So,hari ni masak guna barang apa yang ada je kat rumah.

Nak makan nasi macam tak je..so,decide buat pizza for the first time! sesudah google2,youtube2 resepi pizza,terhasil lah Pizza By Nana..

Resepi mudah dan ringkas..Sila telan air liur.hihi

Bahan Doh :
Tepung serbaguna 2 cup
Garam 1 sudu teh 
Gula 1 sudu besar
Yis Segera
Minyak sayuran 1 sudu besar

Bahan Topping:
Sosej
Cendawan
Cili merah
Bawang
Daun sup
Sos Prego Original
Keju Mozarella

Cara :
Yis dicampur gula & 3/4 air suam.Kacau sikit dan biarkan 10 minit sehingga berbuih.Dalam bekas lain,campurkan tepung,minyak,garam.Kemudian campurkan tepung dan yis tadi.Uli sehingga tak lekat kat tangan,boleh tambah tepung sikit.Uli dalam 10 minit-15 minit..Lepas tu ,uli bentuk bulat dan rehatkan doh 1 jam-1 jam setengah.Lepas tu,tumbuk doh untuk keluarkan angin..dan boleh canai.Isi toping ikut selera awak2 le..hihi.bakar selama 15-20 minit ,suhu 200 celcius.Insyallah menjadi..Simple & sedap!





Sunday, 7 June 2015

TOP 10 REASON TO SAY YES TO SHAKLEE





# YES to stay in a healthier life

# YES to be your own boss and buid your own business empire

# YES to live in a lifestyle you choose

# YES to 5 star travel around the world , absolutely free

# YES to spend more time with your loved ones

# YES to fulfill all your dreams

# YES to retire young and retire rich

# YES to inspire more people to live healthier and better lives

# YES to say goodbye to your current stressful and hectic lifestyle 

# YES to unlimited recurring income



Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di: sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 012-2437301
email : dia_green69@yahoo.com

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Wednesday, 3 June 2015

JUNE 2015 PROMOTION !!!






Kini kembali lagi set kembar ni VITAMIN E + VITAMIN C punya promosi.Sangat sesuai untuk anda yang ada masalah kulit untuk konsisten ambil 2 jenis vitamin ni.boleh simpan stok untuk lebih setahun-hampir 2 tahun..

Untuk promosi VITALEA FOR CHILDREN lagi best ,beli 3 free 1..Sesuai untuk anak2 anda atau korang yang tak suka telan vitalea biasa sebab besar,so boleh kunyah2 je..

So apa lagi?Grab today...Feel free contact me dan dapatkan free konsultasi..



Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
sid diyana (ID NO - 888848)
telegram/whatsapp/sms/call : 012-2437301
email : dia_green69@yahoo.com

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...