the shaklee difference

the shaklee difference

Wednesday, 8 April 2015

FAST FURIOUS 7

Semalam nana & suami kesempatan menonton movie Fast Furious 7 .. Kali ni filem ni lebih banyak action yang menarik.Watak baru seperti Megan Ramsey & Ian Shaw pun menarik.Jason Statham(Ian Shaw) biasa ye jadi watak baik,kali ni bawa watak jahat pulak..Tak bosan tengok.

Part yang last2 tu agak sedih sikit la sebab bersangkut paut tentang Paul Walker..




4 comments:

  1. Nieyl pun dah pegi tgk hari ke-3 tayangan..
    nieyl mmg ikut cter nie dr 1-7..
    tiada tandingan laaa...lelagi paul..
    yg last tu mmg touching laaa...tapi prasan tak..yg last tu..muka paul lain.. (sbb bkn dia kan) walaupun guna teknik CGI..ia tetap x same... :)
    Nak bagi ***** hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. part yang CGI tu,gambar dia statik je kan..

      Delete
  2. belum sempat tengok lagi filem ni...

    ReplyDelete
  3. Tak dapat tengok pun..huhu, sbb citer ni x boleh bw bdk masuk tgk..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...